oktoober 09, 2008

Toredad külalised ;-)

Eile käisid meil siis külas Diana ja Cristian, õhtul liitus ka pereisa ;)Marcello. Ja mis veel toredam, koos sai veedetud terve päev. Kiku oli hommikul lasteaias ja siis said poisid koos mängida(Crissil jäi isegi väike uni ära) ja emmed parasjagu lobiseda.Minu juustenatukestest käis D harja ning fööniga üle, juuksur nagu ta on ;-))(tänud siinkohal ja sul on nüüd 4 klienti juures, Itaalias)
Ilm oli ka super ning saime ka ilusa jalutuskäigu teha....Kiku lasteaiani ja tagasi. Minu mehed samal ajal tegid lõunauinakut kodus. Õhtul tahtsime lapsed välja mängima viia, aga see käik jäi lühikeseks. Kiku suutis nii õnnetult kukkuda, et põlv parajalt verine ja Kiku õrnuke, väga nutune :-((
Õiged modellid peavad alati naeratama :-D

Täna ei läinud ta ka lasteaeda. Kuna käima ta omal jalal keeldub. Neil oli aias ka võimlemispäev, niiet.... .................... Nüüd siis selle päeva pilte ka:
Esimese 15.min. jooksul jõudis Cris ära maitsta enamuse Mardika mänguasjadest:))Martin, unimüts oli veel "tuduülikonnas"

Siin siis sinise klotsiga.. ...ja kollasega. ..rohelisega. Varjudemäng.
Poose diivanil...aga Cris väsis ära.
Emmega diivanil :-)) .
Õhtul juhtus veel üks naljakas seik Marcelloga. Mina sättisin end apteeki, Kikule plaastrit ostma ja M pakkus lahkelt, et käib ise ära. Väike Criss aga tahtis vist issiga koos olla ja läks esikusse ning oksendas täpselt ühe issi kinga sisse ;-) Nii läksin plaastri järgi ikka mina. King tahtis pesemist ja kuivamist.


3 kommentaari:

AnnuMannu ütles ...

Sul on nii ilusad lapsed.Tùdrukul pole vaja kaugele minna ka, kui modellikarjààrile mòteb...Milanos ju:P

Maukas ütles ...

Tänan. Modelliks saamine on ta hetkesoov küll.

Diana Magnus, ütles ...

oh küll oli meil tore :P Kikule veel kordpai :) see oksendamine..oh jemmul eks :D