oktoober 29, 2008

..järg..

...praeguse seisuga on Kikul aina sandim olla. Terve päev oli päris apaatne, aga magas õnneks lõunal. Muidu lebotab diivanil ja küsib, nagu ikka haigena, emme...mis teeme? Kurdab ka kõrvavalu ja selle vastu ei tea mina midagi kahjuks. Gigi läheb apteeki uurima. Täna sõi ainult 3 kuiviksaia viilu moosiga, ise oli rõõmus, et sõi palju. Ja nüüd just oksendas kõik jälle välja, ei ole tal jõudu seedimiseks. Palavikku ei ole, kui kraad ei valeta. Käega katsudes eriti kuum ei tundu. Oh kui raske on haige lapsega, alati tunnen end nii saamatuna :(
Martin, kullake on õega nii hell. Käib teda ikka musitamas ja kallamas. Püüab ikka tubli olla ja mängida, endal nina ja silmad vesised.

4 kommentaari:

Suusi ütles ...

Eks tal on rotaviirus, see on karm, aga õnneks läheb kiirelt üle. Kolmas päev on tipp ja neljandast hakkab kiirelt paranema.Nädalaga on terve. Sa ei peaks talle üldse eriti süüa andma,sest see ainult halvendab olukorda. Triinul oli kevadel ja võisin anda ainult veega keedetud riisi,see seisis ka sees. Ja hästi palju juua,vett või suhkruta kummeliteed. Ja ka siis kui juba terve tundub,peab mõne aja sellist haiglalurri moodi toitu andma.

Maukas ütles ...

Tänan nõuannete eest. Ise lootsin, et läheb kiiremini üle :P Süüa annan talle, siis kui ise küsib. Eile tegin riisi, aga seda ta ei proovinudki.Ma loll andsin apelsinimahla ja see tuli välja kiiresti.

Diana Magnus, ütles ...

Kalli pai pai... Kikule...
ma ise soin putru tàna ja ònneks ei ole vàlja tulnud..pea selline uimane..
kalli kalli kalli kalli.. teile ..

Ave ütles ...

Lastega on ikka nii - kui nemad on haiged, siis ka emme on "haige". Gerdil tulid eelmine nädal purihambad juba ja Marcuse sünnipäevalt naastes oli palavik juba väga kõrge.. Ausalt, tundsin end rohkem haigena kui nö "hambapalavikus" Gert.Kõik saab lõpuks ikka korda:):) Olge tublid!