oktoober 01, 2008

"Asjadekaotaja" Martin

ASJADEKAOTAJA...
...vot see on Martini viimaseaja lemmiktegevus. Tänagi suutis ta keset mu koristamismaratoni, tolmuimeja harja ära peita.Pool tundi otsimist ja tuli mopiämbrist välja. Prügikasti peab ka sageli vaatama ja sinna visatud asju välja noppima.Siiamaani on kadunud väikese tolmuimeja filter...siis ma veel ei teadnud prügikasti kontrollida.
Teine lemmiktegevus on asjade vette loopimine.Niikui vett näeb, otsib kohe mida sisse visata.Muusikaga mängutelefone on 2 vanni visanud, vanni lendavad ka riided mustapesukastist(Kiku on samal ajal vannis)WC potis on ju ka vesi ja sinna on lennanud riideid, tema suss, wc paberirull muidugi...Pesuämbrisse aga maandusid minu võtmed, mille küljes ka garaaziukse pult (kuivas ära ja töötab jälle õnneks). Keelata teda on samas mõttetu, see annab talle ainult hoogu juurde ja toob kavala naeratuse suule.
Natuke muud ka peale kirumise...Täna käisime Mardikaga arstikontrollis.Kaal on 12.300g, pikkus 84(mõõtis püsti ja M oli pea viltu), peaüm. 47cm(kui sain teada, et poissi ootan,lootsin et ei sünniks suure peaga) Pisikese peaga, parajalt paks väikevend on nüüd meil.;-))
Kogu kontrolli ajal oli M pilk nõudlikult-paluvalt emme peal ja nutuvõru oli kiire tulema, kui arst liiga näppis. Kui riidesse sai oli jälle julge poiss ja tegi omi toimetusi: lükkas toole, põrandaid kriipides edasi, lõi uksi kinni, viskas pliiatseid põrandale, kiskus kappe-sahtleid lahti..
Lapsed on nii sääsepunne täis, neid sitikaid on ikka jubedalt parkides.

3 kommentaari:

Diana Magnus, ütles ...

tõeline asjamees :D huvitav jah miks on vaja vette kõik visata ..ei tea kas keegi näitas ette :D vetsu potti see eriti naljakas .. ma loodan et cri seda tgema ei hakka :D ;)

Maukas ütles ...

Ma loodan ka ;-)Kiku sellist lollust pole teinud ja alati keelab ka Matut.

AnnuMannu ütles ...

Kùll teeb Cri ka seda, usu mind, pole sa ka pààstetud:D.Meil kàis ka pesupange minu telefon, aga nàed kuivas paar pàeva ja sai korda, krt.....lootsin, et on pòhjust uut telefoni nuruda:P