detsember 31, 2008

Pakirüüstajad.



Eile hommikul(meie jaoks hommikul, kes me ärkame viimasel ajal kella 11.30 aegu) jõudis kohale vanaema saadetud kingipakk. Lapsed olid nii rõõmsad, et veel kinke saab. Kui paki lahti tegin karjatas Mardikas oma üllatushüüde OOOAAAAUUUUUU: Aga täna sain teada, telefonis vanaemaga rääkides, et pakist oli puudu just Matu ilus kingitus(rääkiv ja laulev koer) ning nats maiustusi :(( nii kurb ja ilgelt vihale ajab küll. Pakk olevat kodus kinni pandud läbipaistva kleeplindiga ja postkontoris üle teibitud veel selle pruuniga. Aga meieni jõudes seda pruuni enam ei olnud ja läbipaistev oli ka halvast kinni. Posti helistades öeldi, et peab garabinieridele avalduse tegema ja posti ka ...ja mida veel...nagunii on kingitus juba teise lapseni jõudnud. Kui vargad Itaalia poolelt on siis õpib laps nata eesti keelt. Kutsa nimelt õpetab kehaosi: nina, kõrvad,saba.
.

4 kommentaari:

AnnuMannu ütles ...

Issand kui nòme juhus:(.Kahtlen vàga, kas avalduse tegemisest kasu oleks, proovida ju vòib.Loodame, et poisu liiga kurb pole!

Maukas ütles ...

Ega poisu ei jaga veel midagi. Mina olen tema eest kurb ;(

Suusi ütles ...

Oh, nõme jah! Mul on korra läinud terve pakk kaduma, aga see võib-olla polegi nii hull (et noh, äkki keegi lihtsalt eksis ja saatis etioopiasse) kui see, et keegi on sinu kingipakis sobranud ja sealt lapse mänguasja! ära varastanud! Mul ema seob paki enne nööriga kinni ja sinna peale tõmbab kleeplindi. Niimoodi jääb päris tugevalt, ilma käärideta lahti ei saa.

Maukas ütles ...

Just, nõme on see, et on sobratud ja siis valitud, mida võtta. Nüüd teame targemad olla ja korralikult kinni panna.