detsember 20, 2008

Jõulupeod.

Eile oli Kiku jõulupidu lasteaias. Neil oli selleks kogu kinosaal kinni pandud. Ja saal sai rahvast täis ka.Meie saime kohad täitsa taha, kuna varem rabelema ei tahtnud minna.
Lastel pidid seljas olema sinised püksid ja valged pluusid. Kiku vanuserühma tüdrukutel olid punaste lilledega peavõrud(lasteaias tehti) ja poistel samasugused kikilipsud.
Lapsed esitasid vanuserühmade kaupa oma jõululaule liikumisega.Kiku esines päris aktiivselt, niipalju kui ma sealt tagant nägin ja filmisin. Tubli tots. Tegelikult tundus ta päris väsinud olevat, haigutas pidevalt. Mõned pisikesed olevat lava taga päris maganud ;)
Siin pildil on kõik lapsed: taga keskmised, keskel suured ja ees pisid.
Pärast esinemist toimus all saalis(mis oli tunduvalt väiksem) magusasöömine. Muidugi oli seal väga kitsas ja lärmakas. Kõik rühmad pidid hommikul midagi lasteaeda viima. Kiku rühm jõulukeekse ja küpsiseid. Mina viisin piparkooke ja shokolaadiküpsiseid.
Gigi oli peol fotokaga ja mina kaameraga. Kõik sai üles võetud. Meile oli see ju esimene pidu, eelmisel aastal olime peo ajal Eestis.

Meie Dy embuses ;D ja mina targa näoga filmimas.
Ega me ilma Diana Poppinsi :) abita mõlemad peole poleks saanud minnagi. Mardikal oli ju uneaeg. Ja Dy oli lahkelt nõus tal silma-kõrva peal hoidma. Poiss oli tubli ja magas veel, kui me Kikuga koju jõudsime.
Õhtul oli meil siis teine jõulupidu-õhtusöök. Tegin kõrvitsarisottot (kuivas kokku), pastat viina-lõhe kastmega ja ahjus lõhefileed ning brokkolit kõrvale. Magusani ei jõudnudki(jäätis piparkoogipuruga)
Vahetasime kingitusi ja tegime pilte....ja läbi ta saigi. Lapsed väsisid ära ja muutusid lärmakaks ning Gigi pidi oma võistlusele tormama. 8 meest klõpsutasid kella 3ni öösel playstationi nuppe. Ja võitja viis karika koju(G see polnud).

Kommentaare ei ole: