detsember 27, 2008

Jama öö....

....ja jama päev. Täna öösel Matukas ainult hädises ja emmetas ning hingas väga raskelt. Kella 4 ajal panin talle ikka küünla, kuigi kõrget palavikku ei tundunud olevat. Aiatas ja katsus pead, ma siis oletasin et äkki pea valutab. Pidevate ärkamistega, magasime lõpuks kella 12.ni. Ja siis oli küll tunda, et on palavik. Oligi 38,7 ja poiss oli väga loid ja õnnetu. Panin jälle küünla ja tegin aerosoli kuna küha on ka kole. Poole aurutamise peal jäi ta hoopis magama ning panin ta voodisse....nüüd tudib.
Päev algas ka jamalt. Nimelt kui tapparellat üles kerisin, käis üks suur raksatus ja see kukkus alla:( G läks nüüd poodi uut vaatama. Ohh ja ahh.
Õhtul kutsusime ikka arsti koju, sest palavik ei tahtnud langeda ja M oli ikka väga õnnetu. Diagnoosiks pandi bronhiit ja kuuriks: aerosol ja AB kuur. Enne magama minekut oli tal 39 ja alla ei taha minna ka peale küünalt, antibiotsi ei taha võtta, üldse ei taha ta miskit süüa. Topin siis talle süstla suhu rohuga...Viimati võttis M antibiootikume kevadel ja siis oli ta väga tubli, ka öösel võttis ilma vastu punnimata. Täna ärkas ta ilma palavikuta ja oli nats kõbusam.
Jamadest veel niipalju, et hommikul ei olnud G super-hüper TV-l enam pilti ees, hääl oli aga ekraan must.:(

Kommentaare ei ole: