november 09, 2008

Willy sünnipäev.

Täna on siis Wollase õige päev. Õnne! Ja minu isale õnne ja tervist tema tähtpäeva puhul! Eile aga toimus pidu, millelt jõudsime koju alles 00.30.( rongavanemad) ärkvel lastega. M suvatses uinuda alles peale ühte. Hommikul hakkas kirema juba kelle 9. Väsimatu. Tegelikult oli 3-e ühissünna, onu ja tema naine ka skorpionid.


Kohale jõudsime tund varem(muuseas autos kuulsin raadiost Kerli laulu Walking On Air, tubli tüdruk ikka, oli jälle olla uhke ja hää) ja pererahval oli veel tegemist ning meid jäeti päris üksi . Meil hakkas siis poosetamine-modellitamine. Muud polnud lihtsalt teha. Korter on noorpaaril väga ilus, aga mitte lastesõbralik. Ma juba hoiatasin, et kui pisiperet oodata on, peab palju ümber tegema :) Ja mõni mänguasi võiks ka varuks olla oma ristitütrele. Sai jälle parasjagu õgitud, Kikul on meie rõõmuks ikka veel hundiisu, ainult Gigi hoidis end tagasi ja magusat ei julgenud puutudagi. Me ju kõik veel värskelt terveks saanud ja maod õrnad.


Peale pizzat tuli väike paus ja vennad bandimehed otsustasid nats pille proovida. Jõudsid 10 min. musitseerida( kusjuures Kiku pidevalt karjus nende peale, et nad lõpetaksid, aga Matul oli nägu nalja täis ja vahtis trummimeest, ise jalga nõksutades), kui tuli naabrimutt segamise pärast protestima. No on inimesed! 10 min muusikat! ja juba virisevad! kell oli 22.30! See ajas muidugi kõigil tuju ära. Nägin Taniat esimest korda vihast karjumas( seda kogemata, nad olid Willyga 2-kesi köögis ja mul oli ka sinna asja)

Me ikka poosetasime ka, muidugi ei tule nii hästi välja, kui lastel.
Aaa ja kinkisime talle kastanite, elektrilise rösteri. Kõigepealt andis Kiku üle kotikese kastanipabulaid ja kui Willy oli mitu korda, mokk töllakil tänanud, andsime päris kingi ka kätte.
PS! Alar kui oled samast kingist huvitatud...anna teada ;)

2 kommentaari:

Diana Magnus, ütles ...

kull on kena poose emmel ja issil :P ja ega lapsed ..need lausa sundinud modellid :P

Suusi ütles ...

Oh,üks kaunim kui teine! Kiku teeb muidugi teile kõigile silmad ette ja Mardikas on nii armas,selline siiras lapseke oma suure,poseeriva õe kõrval.