november 08, 2008

Sügis pargis, Mardikaga.

Täna on üle pika, vihmase ja pimeda aja, jälle päike väljas. Ja meie oleme rõõmsalt terved. Õhtul läheme onu Willy sünnipäevale- pizzale. Eile veetsime lastega terve päeva Diana juures ja sealgi oli pizza õhtu.
Panen siia pildid sügise algusest, kui ilmad olid veel soojad :) Käisime Matuga Villa Ghirlanda pargis. See ilus park oma villaga( meie abielu registreerimine toimus seal ja enamus pilte tegime ka ) on 17. sajandist. Cinisello uhkus on see park. Seal on ka selle linna ainus liivakast.

Martin on tubli poseerija. Talle meeldib pilte teha ja ta ei eputa nagu Kiku.:)

Trepil tegin ainult pilte, üles veel üksi ei saa, M on väga ettevaatlik ja ei riski.

Siin siis tegi pargimuusikat...

Lehtede sees poosetamas. Puu najal pildil on ta nagu väike modell.

Kiri pildil oli: ettevaatust pähklite kukkumise oht! Ja need nn. pähklid olid ikka keskmise rusika suurused. Meie olime seal ikka ninapidi juures, mina tegin pilti....ja nii kui natuke eemale tulime, kukkusid alla 2 pommi järjest, nii et tolmas. Uhh pääsesime napilt.

Torus- mängurongis.

Mõnus soe hommikupoolik oli. Nüüd pean üle elama järgmised 3 külma, vihmast, pimedat kuud. Ma vihkan seda aega...tahaks lund hoopis.

4 kommentaari:

Reine ütles ...

nii armsad pildid! Meil on siin see kuldne värv juba äragi kadunud ja puud on raagus ja lehtedeta. Lund pole loomulikult siingi ootata välja arvatud mäetippudel, mida aknast ilusti näha saab :)

Maukas ütles ...

Tänud. Siin on veel järgi nii kuldne kui roheline :)Aga mäed mulle meeldivad...ja need lumised mäetipud...Talve jooksul teil ikka lund sajab?

Suusi ütles ...

Kuidas sa ainult 3 kuuga pääsed? november, detsember,jaanuar... aga veebruar ja ega see märtski paljutõotav ole.
Aga tore, et terveks saite. Nüüd on selle jama vastu mõneks ajaks immuunsus olemas, lohutus seegi.

Diana Magnus, ütles ...

nii ilusasd pildid..Matu on ikka super modell :P