november 12, 2008

Kiku lasteaed.

Minu blogimine ongi rohkem selline piltide kommenteerimine. Nüüd paningi siia enam-vähem kõik lasteaia pildid. Kasvatajad ise teevad ka vahest pilte, kui on mingi sündmus, need on jubeda kvaliteediga ja hind 1eur(khm-khm) Siin on siis Kiku esimesel lasteaia päeval. Ta oli siis kartlik nagu väike hiireke.
Tegin pildi ka suure värava tagant, kui lapsed õues mängisid. Käime siin vahest piilumas Gigiga, mis Kiku teeb õues. Tegelt oleme teda ainult 1 kord trehvanud, ta mängib alati nurga taga.
Siin sai K juhuslikult kokku ühega oma lasteaia lemmikkaaslastest, Beatricega.
Kevadel käisime bussiekskursioonil lago Maggire ääres asuvas Villa Pallavicino pargis. Seal oli väike loomaaed ja kaunis looduspark.
Siin siis bambit uudistamas paitamas.
Pärast moonakoti tühjendamist, sai baaris jäätist lakkuda ja mina kohvi juua.
Siin lõunatasid suorad(usuõed).....
....paradiisilinnud murul jalutamas. ;)
Ilmaga meil tõsiselt vedas (tea, kas võeti suorade palveid kuulda). Juba enne sõitu oli mitu päeva sadanud ja ähvardas isegi ürituse edasilükkamine. Aga hommikul bussi peale joostes, oli selgenemise märke taevas näha. Ja aina ilusamaks läks. Terve pargis oleku aja paistis soe päike. Enne tagasisõitu läksime mõnede emade-lastega linna peale. Ja tagasi jalutades, hakkas taevas aina tumenema ja sähvatasid välgud. Tõusis kõva tuul, aga me jäime kuivaks. Kui bussi sisenesime hakkas sadu pihta ja teepeal tuli juba rahet ka.
Siin on K oma lemmiku Giuliaga. Kui küsin kellega ta täna lasteaias mängis, siis alati Giulia ja Bea.
Igal nädalal on korra võimlemis tund. Seda viib läbi Marco. Viimast trennipäeva võimaldati näha ka lastevanematel. Nad siis näitasid ette mida kõike olid aasta jooksul õppinud.

Eriti tubli on K hula hoobiga(võimlemisrõngas vist ee. k.) õigemini oligi ainus, kes seda keerutada oskas. Kuulsin kuidas teised emad teda imetlesid ja kiitsid(hi hi hii)

See on teise aasta esimene pilt. G hüppas uksest sisse ja klõpsutas pildi.
Okt. algul on siin vanavanemate päev. Ja lasteaias oli sel puhul lastekontsert neile. K nonnisi muidugi kohal ei olnud. Käis ainult meie papy.
Tegi nats pilte ja filmis.
Kiku tõi koju ka 2 nonnidele mõeldud luuletust. Polegi seda veel üle andnud. Ühe anname ka eesti vanaemale ja vanaisale. Tõlgin ikka ära ka. ;))


Iga aasta algul antakse meile selle aasta nn. programm. Kollasel lehel on kuude kaupa usuõpetus. Näiteks dets. avastavad kristlike jõulude tähenduse, jaan.veebr.märts õpetatakse Jeesuse kuldreeglit:Kõik mis on ilus, tee esimesena, sina. Aprillis seletatakse lahti Ülestõusmispüha ja edasi laulavad välja rõõmu, mis tuleb südamest :)
Sinisel lehel on kõik seotud meie linnaga. Nad ongi käinud juba linnapea juures, linnavalitsuses, politseil külas, koolis uudistamas, kuidas läheb ex lasteaiakaaslastel.

1 kommentaar:

Diana Magnus, ütles ...

Kiku on vàgaaaaaaaaa tubli...
hea et teil seal pargis ilus pàev oli.. ning vihma kàtte ei jàànud ;)