september 14, 2009

Yle & Fla pulmad.;)

Need pulmad tõidki meid tavalisest varem Eestist ära. Ja olid nagu ikka itaalia pulmad- sai kõvasti süüa ja natuke jalga keerutada. Seekord meeldis mulle see, et tehti palju tantse lastega. Muusika -duo neiuke õpetas neile tantsusamme ja seda ikka päris mitu korda õhtu jooksul.

Ilm oli väga palav ja kirikus sai parasjagu higistada. Pruudi paljas selgki pärlendas higist ;D Peigmees aga ei pidavatki higistama, seda teadis rääkida Gigi, kes temaga koos jalkat mängib.
Pulmavärv oli lilla. Pruut palus juba varem, et kõik midagi lillat kannaksid. Enamus selle soovi ka täitsid. Oleks roosat palutud, siis mina saatnuks ta seenele näiteks ;)
Siin siis meie lillad värvid. Mina leidsin kleidi ja kingadki Eestist. Kiku pluusi, seeliku ja Matu lipsu samuti.



Papy ostis siit ühe parajalt kalli lilla pluusi. Ei tea kas ta seda veel kasutab. Minule tehti esimest korda elus soeng juuksuri juures. Jube valus oli, kui mu kuut karva nelja ilmakaare poole laiali kisti. Terve päev piinlesin valu käes. ...aga ilu nõuab ju ohvreid. Nii kui õhtul autosse istusin hakkasin lõkse ja kumme peast kiskuma, uhhh milline kergendus.

Väga ilus ja maitsev tort oli. Metsamarjadega üle külvatud. Kiku käis neid paljude taldrikutest noolimas. Pruutpaargi ei pääsenud ta mammude nurumisest. Imelik et need just Itaalias eriti peale lähevad. Eestis kus neid vabalt sai, oli ta marjade vastu palju ükskõiksem.
Peo lõpetas kohustuslik ( olid ju enamus napoli päritoluga) ilutulestik. Väga ilus. Martinil ehmatasid paugud muidugi korraks pisarad lahti.

3 kommentaari:

Suusi ütles ...

Nagu alati, olete te jàlle vàga kaunid! Seekord jài eriti silma Matu oma uhke pika lipsuga, tekkis kohe isu oma poisile ka osta....kuigi ma ei tea kuhu me sellega siis làheks...

Maukas ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Maukas ütles ...

Tänan kiituste eest!;) Ega meiegi selle uhke lipsuga mujale ei lähe, kui mõnele ricevimentole. Ta ise ei tahtnud sel päeval üldse lipsu ette lasta panna. Papy ju ka ei pannud :P pidi täitsa sundima.