september 30, 2009

Haigused majas :((

Hakkas see vist pihta minust. Esmaspäeval ärkasin ilma hääleta ja paar päeva varem oli kurk valutanud. Mul möödus kõik päris kiiresti, võtsin ainult valuvaigistit peavalu pärast.
Eile õhtul hakkas aga Mardikas ootamatult nutma. Võtsin ta sülle, et lohutada.....tema oksendas hoopis. Söögiisu tal eile eriti ei olnud, v.a. kummikommid ja mahl. Need siis välja tulidki, tunni ajase vahega oksendas 2 korda. Varsti tõusis ka palavik nats üle 38. Enne magamaminekut panin talle küünla. ÖÖ möödus rahulikult, köhis vahest. Varahommikul tõusis ka Kikul palavik ja muidugi jäi koju. Kiku köhis ka koledalt. Hommikul oli Matul hääl ära ja köha paukuv. Lõunaunest ärkas nutuga, niipalju kui tal seda häälekest oli. Hingas väga vaevaliselt ja oli kuum. Ise panin laringiidi diagnoosi ja uue küünla. Auru tegin ka mõlemale ja võtsid looduslikku köharohtu Kalumax.
Praegu tatsab ta küll rõõmsalt ringi, palavikku hetkel pole. Vot ei tahtnud ma neid haigena arsti juurde tirida ja AB kuuri saada. Vaatame kuidas see öö läheb ja loodame parimat!!