september 10, 2009

Eestis 2.

Kuna oli veel hunnik pilte, siis panen mõned veel üles.;) Kiku sai endale Tallinnast uue seeliku, millega ka pulmas käis. Nagu näha nurus Matu vana seeliku endale...
..ja poseeris sellega üliõnnelikult. Ei tea mis ta ise asjast arvab mõne aasta pärast.

Gigi sai ka jala valgeks. Käisid Mari-Leenu mehega jalkat mängimas.
Matu jooksis ka staadioni kõrval pallile järgi.
Aga rohkem meeldis onu Lala (Alari) autos tegutseda. Siin alla on üks kummaline pilt, mille Monika meist klõpsas. Nagu oleks pool põske kummagil haihtunud ;P juube.

Saime kokku ka Sireti ja tema armsate poegadega. Käisime vanalinnas ja jäime napilt maha viimasest lasterongist. Sõime hoopis lohutuseks.

Selline õlleratas sõidab vanalinnas ringi. Ja minul õnnestus parimat roosa šampuse sorbetti limpsida. 20.aug. olime Vabaduse platsil platsis kogu pere ja sõpradega ;)


Inglid sebisid ka Harjumäel ringi.
Onutütar Merlel sai ka külas käidud. Gigi tegi seene risottot ja muidugi grillisime.
G leidis mõnusa koha, kus leiba luusse lasta. Kahjuks seal samas kõrval sai Kiku herilase käest sutsu. Ma pole veel enne nii palju herilasi näinud, kui selle maja õues.

Lõpuks poseerisime kõik Raineri nokats-parukaga.
Ja Gigile sobis see nagu valatud. Tal endalgi ju sellised juuksed.
Ainult Matu keeldus juuksepahmakat enda pähe panemast.


Loomaaias sai ka muidugi käidud nagu igal aastal. Loomad neis väikestes puurides mulle ei meeldi, aga see on mõnus pikk jalutuskäik.


Kratsisime nats kitsekesi ;)

Lapsed soovisid kabatšokiga pilti. Neid kasvab meil maal hulganisti.


Tagasireis oli seekord pikk ja väga väsitav. Vennad saatsid meid öösel bussijaama...
...ja siis pidime Riia lennujaamas 5 h lennukit ootama. Lõpuks sain lapsed ka magama, aga ainult pärast 1,5 h trallitamist.
Tagasilend läks aga kiiresti. Seal pakkus seltsi Isabella, mille üle lastel oli väga hea meel. Mina olin täitsa kontaktivõimetu zombie ja isegi tukastasin nats.

Kommentaare ei ole: