märts 29, 2009

Ei ole kahte.....

...ilma kolmandata. Öeldakse siinpool ja ma panengi kirja juba 3.posti Martini sünnipäeva puhul. Eile siis toimus suurem pidu külalistega. Eriti palju meid siia ei mahugi. Ja pole vajagi. Küll neid sõpradega sünnipäevasi tuleb tulevikus. Külas käisid vanavanemad, onud ja paar sõpra.

Paar päeva enne sünnipäeva sai Martin kätte ka eesti vanavanematekingipaki. Seal oli komme ja rääkiv kutsu. See mis jõulupakist ära varastati. Vanaisa ei tahtnud Matut sellest ilma jätta.Eriti meeldib Mardikale kui kutsu kalli-kalli küsib. Saab kohe kalli ka.:)

Pall on muidugi jätkuvalt põhilemmik. Selle üle on papyl muidugi uhke tunne ja hea meel. Äkki saabki tõsiseks töömeheks:jalgpalluriks.:P
Tegin eile ka ühe võileivatordi. See oli mokkamööda pea kõigile. Kiku aitas ka ilusa klouninäo peale teha.:-D
Martin sai jälle küünlaid puhuda ja aplausi ja auguuuri karjumise peale nõutu näoga külalisi põrnitseda. Pooh tort oli ka meeltmööda, pilt rohkem kui maitse ise. Mulle ka need kreemi ja vahukoore pommid ei meki.Siin on veel pilte eilsest.
kallis Martin, soovime sulle avastusterikast ja rõõmu täis aastat 3.sünnipäeva poole!

1 kommentaar:

Diana Magnus, ütles ...

soolanetort oli tõesti imehea .. :) matu oli nii tubli küünla puhumisega :) üleüldse on ta tubli ja asjalik.. küll oleks tahnud sinna teiega jääda :P
kallid