aprill 26, 2009

M&M pulmad.

Neljapäeval toimus Marina ja Mattia kooselu registreerimine. Väga väikeses sugulaste-sõprade ringis. Neil on tulevikus plaanis ka suurem pidu korraldada. Gigi oli palutud ka testimone (tunnistajaks). Registreerimine kestis vaevalt 15 min. linnavalitsuse koosolekute saalis. Kole koht(hiljem panen pildi ka)
Siin siis pilt saalist. Toolid olid ümberringi. Lapsed jooksid ringiratast.Tavaliselt toimub selline registreerimine Villa Ghirlandas nagu meie omagi, pea 13 a. tagasi. Aga praegu oli sealne saal remondis. Pärast tseremooniat läksime restorani sööma. Seal oli küll väga ilus ja eriti ilus suur aed. Kus me muidugi palju pildistasime. Gigil oli ka teine amet, ta tegi ka pilte;)




meile pandi südamele, et kingitusi ei tohi teha. Kõik lükkub edasi, kui toimub suurem pidu. Siin ei ole ju kombeks lilli kinkida. Nii olimegi meie ainsad, kes suure pundi lilli tõime. Suure moositamise peale tegi Kiku nendega pilti ka.

Sellel pildil on Matu oma põhinäoga (keel suust väljas) kui temale tähelepanu pööratakse ja käed paneb ka igal võimalusel tasku.

Siin kaks musipilti ;D

Prillidega poosetajad.
Martin mängis tükk aega nende klaasidega:vett valades ja degusteerides.
Perepildita ei saanud ka kohe kuidagi. Siis saime papy ka objektiivi ette.
Nii kui me restoranist välja tagasi, muutus seni ilus, soe ilm hoopis karmiks. Hakkas puhuma jube kõva tuul ja autosse istudes hakkas kõva rahet tulema.Natuke olime puu all, G kartis auto pärast. Kuid õnneks ei juhtunud midagi.

1 kommentaar:

Diana Magnus, ütles ...

nii ilusad pildid :) sonks jah nagu sa mainisid..oleks ju vòinud aga ilusad pildid ikka.. ja teie olite ka armsad ..uhesònaga musss teile