jaanuar 20, 2009

Jälle tõbised..

Nüüd võin küll ametlikult öelda, et teisel lasteaiaaastal, pole lapsed sugugi tervemad. Nii on paljud lastevanemad kinnitanud, aga meie puhul see paika ei pea. Kiku on jälle haige. Terve saab ta olla kuskil 2 nädalat maksimum, siis on jälle miskit. Kuna sel sügisel hakkasime immuunsust tugevdavaid omeopaatilisi terakesi võtma....olen veelgi õnnetum-nõutum.
Eile töölt koju tulles, leidsin eest palavikus Kiku (37,5 oli). Siis ta oli väga rahulik ja vaikne ning istus diivanil. Mingil ajal muutus ta rõõmsamaks ja kraadides oligi palavik langenud 37 peale ja Kikul tuli söögiisu tagasi. Enne magamaminekut oli jälle 38,2, sama ka hommikul ärgates nüüd lõunaks on juba 38,8 peale tõusnud. Kõva nohu ja köha on ka. Nädalapäevad varem oli Matu haige. Köha, nohu ja õnnetu olek, palavikku temal ei olnud. Nüüd aga vaatan, et tal on nina jälle tatiseks läinud. Ohh ja ahhh :( Täienduseks niipalju, et enne lõunauinakut tõusis K palavik 39,1 ni. Siis andsin talle ikka ibuprofiini siirupit(paracetamol talle ei mõju eriti) ja ärgates oli 37.5

3 kommentaari:

Suusi ütles ...

Ma tean, et kui laps ikka pidevalt haigeks jääb, siis jäetakse ta üldse pikemaks ajaks koju. Et kui ta kogu aeg uue viiruse külge saab, siis pole organismil võimalustki tugevneda, söö neid terasid palju tahad. Ja pikem aeg on ikka kohe kuu või kaks. On sul võimalik teda koju jätta, kasvõi kevadeni kui viiruseid juba vähem? Mul siin sõbranna tütar läks nüüd lausa vanaemaga kaheks nädalaks sanatooriumisse, samamoodi teist aastat lasteaias ja terve sügis oli haige.

Maukas ütles ...

Kas päris 2 kuud välja venitab....aga koju kosuma jätta kavatsen ta küll. Kahju on ainult sellest, et ta ise tahab väga lasteaeda minna...ja see ka, et (era)lasteaia maksu peame ikka maksma.

Mormelar ütles ...

http://haldjapiigad.blogspot.com/2009/01/meem.html