oktoober 14, 2009

Sõpradega. :))

Viimasel ajal oleme päris tihti sõpradega väljas käinud. Ja uute sõpradega tutvunud;) Itaalias on ju kõik kohe sõbrad...ja ega me kehvemad siis saa olla. Mul on üldse peale suvepuhkust alati isu väljas käia suurem, kui tavaliselt. Siis tuleb talv, mil ma olen laisk nagu karuott. Aina söön ja ei taha oma koopast välja tulla.;)
Mõni nädal tagasi käisime Avega Vogheras. Meil oli see juba varem kokku lepitud, nad kutsusid meid sinna cowboy ranchi. Mul oli aga meeles, et sel elab Monica(foorumist), kellega ma pole kohtunud. Igaljuhul lõpuks oli meid koguni 5 eestlast. Tulid ka Annika perega ja Monica õde Berit. Mõnus soe ilmake oli siis veel nagu pildilt näeb.
Ave on meil suur hobuste-hull ;)Talle meeldis seal kõik, laudalõhnast- hobuse kakani välja ;P
Monica kutsus meid õhtul enda juurde sööma. Ja neid kiideti taevani maitsva õhtusöögi eest:D kõik oli hea tõesti. Eriti meie (mitte) toodud magustoit.:P Sai palju lobisetud ja üks tore õhtu koos veedetud.
Ave ja Meeriga käisime ka sushitamas. Tuli välja et Meeri eriti toorest kala ei tihka süüa;)Seekord istusime patjadel ja põrandal. Jälle uus, aga nats ebamugav kogemus. Sushi oli hea!
Hiljem käisime ka Duomos Andres Uibo orelimuusikat kuulamas. Kätlesime ka Eesti suursaadikuga ja Milano aukonsuliga;) Selle korraldas meile Helen. Koguni kohad olid nimeliselt reserveeritud ;) Väga uhke tunne oli.
Last but non least..oli külaskäik Annika juurde. Jälle üks väga tore õhtu ja jälle 5 eesti totsi;) Tutvusime ka Diana ja Moonikaga(väga, väga kenad ja toredad) Söök oli maitsev ja nalja sai palju. On suur plaan ka koos Marilyni kontserdile minna. Loodan väga, et see meil ka õnnestub.
Dianal on 2 väikest tütart. Mõlemad väga armsad ja tublid lapsed. Moonikal aga 7.a. poeg, kes minu Kikule väga meeltmööda oli ;) Tal ju praegu selline poiste ees eputamise iga.
Lapsed sõid ilusasti oma väikese laua taga. Kahjuks õnnestus minul ainult selline pilt jäädvustada. Gigi jättis oma masinavärgi koju.
Pühapäeval oli meil järjekordne ristimine. Francesca sai enda auks Hello Kitty tordi, Winxi küünlaga ;)
Kiku sai jälle oma semu Carolaga mängida. Martin jooksis muidugi kõikjale kaasa. Laste käsutuses oli suur mänguväljak, mis neid õhtuks parasjagu ära väsitas. Kiku vasak jalg on pildil eriti kõveralt :-o see on tema omapära. Taha kõverduvad sääremarjad.
Õnnelikud lapsevanemad Luigi ja Damiana oma pisitütrega. Õnn!

2 kommentaari:

Monica ütles ...

Kusjuures avastasin et meile Vogherasse tehti ka sushi sòòmise koht :) Mingiaeg võiks ära proovida ? :) Ma pole ju kunagi proovinud :)

Unknown ütles ...

happy birthday.

FIFA 15 Coins,just take a look here FIFA 15 Coins,you will take fancy with this site all along. Welcome to buy FIFA Coins in our store through following: http://www.fifa15online.co.uk/